“Lewis Hamilton toonde tijdens de GP van Rusland een opmerkelijke eigenschap”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens tweevoudig F1-kampioen Mika Hakkinen heeft Lewis Hamilton tijdens de race in Sochi opnieuw een erg belangrijke eigenschap getoond.

Na iedere race blikt Mika Hakkinen voor Unibet in een column terug op het raceweekend. Deze keer was Hakkinen vooral onder de indruk van één belangrijke eigenschap die Hamilton tijdens de race onder moeilijke omstandigheden in Sochi toonde.

Na een slechte start was Hamilton bezig aan een race waarin hij geleidelijk aan wist op te klimmen naar de tweede plaats, waarna hij de druk op Lando Norris begon op te voeren. Toen het tijdens het slot van de race begon te regenen volgde vervolgens een juiste beslissing om binnen te komen voor intermediates.

Het leverde Lewis Hamilton uiteindelijk de overwinning op en Mika Hakkinen was vooral onder de indruk van de manier waarop deze overwinning tot stand kwam.

“Lewis Hamilton gebruikte zijn natuurlijke snelheid en ervaring om deze geweldige 100ste F1-overwinning te behalen,” schreef Hakkinen in zijn column voor Unibet.

“Hij toonde tijdens de race een belangrijke kwaliteit: geduld. Het is een kwaliteit die je doorheen de jaren leert, vooral wanneer je vertrouwen in jezelf, je wagen en je team hebt.”

“Je leert je te focussen op gewoonweg het rijden en het uitvoeren van de best mogelijke strategie, je zorgt ervoor dat de race jouw richting uitkomt.”

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA