Mattia Binotto: “Nieuwe technologie in update Ferrari-motor is cruciaal voor 2022”

Ferrari
Ferrari

Volgens Ferrari-teambaas Mattia Binotto is de motor-update met verschillende nieuwe technologische aspecten die afgelopen raceweekend bij Charles Leclerc werd geïntroduceerd cruciaal voor het seizoen 2022.

Ferrari opteerde ervoor om tijdens het raceweekend in Rusland Charles Leclerc een nieuwe Ferrari-krachtbron te geven. Die update van de motor bevat al verschillende technologische aspecten die Ferrari ook volgend jaar in haar compleet nieuwe motor wil gebruiken.

Ferrari-teambaas Mattia Binotto liet verstaan dat de huidige update van de motor inderdaad een belangrijkste stap is met het oog op volgend seizoen.

“Het is een stap vooruit op het vlak van performance,” aldus Binotto, zonder verder toelichting te geven over hoe groot die stap vooruit is.

“Zoals Laurent (Mekies) echter al heeft gezegd is de nieuwe technologie zoveel mogelijk naar vooruit gepusht zodat deze ervaring kan helpen met het oog op 2022.”

“Ik ben tevreden dat Charles nu de nieuwe motor heeft en dat voor de rest van het seizoen, wat toch een stap vooruit is.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022