Lewis Hamilton toont dat hij klaar is voor het nieuwe F1-seizoen

De voorbije dagen was Lewis Hamilton erg actief op de sociale media. Als F1-kampioen ijverde hij voor de strijd tegen racisme en voor meer diversiteit in de autosport. Maar tegelijkertijd bereid hij zich uiteraard ook voor op het nieuwe F1-seizoen.


En dat hij klaar is voor het nieuwe F1-seizoen toont hij in bovenstaande foto. Hamilton poseert met een nieuw kapsel, toont zijn sixpack en heeft een duidelijke boodschap.

“Met alles wat in de wereld gebeurd is mijn enige doel trainen. Ik wil mijn emoties en energie kanaliseren en er voor zorgen dat mijn lichaam sterker wordt,” zo schrijft Hamilton bij zijn foto op Instagram.

“Dit is de beste trainingsperiode die ik ooit heb gehad. Ik kan maar niet stoppen en dat zal ik ook niet! Mentaal en fysiek actief blijven is bijzonder belangrijk momenteel. Ik wil jullie dan ook allemaal aanmoedigen om zelf ook te trainen, zelfs al is het maar voor 20 minuten. Alle beetjes helpen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print