Lewis Hamilton: “Wat als Red Bull zaterdag de Honda-motor volledig opendraait?”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Lewis Hamilton eindigde de tweede oefensessie op de Red Bull Ring op zo’n vier tienden van Max Verstappen. Hamilton verwacht echter dat Verstappen en Red Bull op zaterdag de Honda-motor volledig zullen opendraaien en meer voorsprong zullen hebben.

“Ik had geen al te slecht gevoel in de wagen,” vertelde Hamilton na afloop. “Ik denk dat iedereen erg dicht bij elkaar zit.”

“De Red Bulls zullen zeker en vast zeer moeilijk om te verslaan zijn. Ik denk dat ze de bovenhand hebben. We weten niet wat ze gaan doen wanneer ze de motor volledig open draaien.”

Red Bull slaagde er de voorbije drie races in om te winnen van Mercedes en het wil ongetwijfeld ook de twee races op haar thuiscircuit winnen. Hamilton lijkt niet erg veel te geloven in de eigen kansen op de overwinning, al zal hij uiteraard wel alles op alles zetten.

“Ik had niet veel grote problemen vandaag. Ik ben meer tevreden over welke richting we met de wagen uitgaan. Ik heb heel de week voluit gewerkt om te proberen te begrijpen welke richting we met de wagen moeten uitgaan en ik hoop dat al het harde werk weldra beloond zal worden.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen