Lewis Hamilton wil een ‘avondje uit’ met de collega’s organiseren na COVID-19

Daimler Media
Daimler Media

Lewis Hamilton heeft plannen om een ‘avondje uit’ te organiseren met zijn collega F1-piloten eenmaal de COVID-19 pandemie achter de rug is.

Net zoals op het leven van ieder van ons heeft de coronacrisis ook een grote impact op het Formule 1-circus. Terwijl de regels langzaam aan versoepeld worden blijft het toch opletten geblazen, zo heeft ook wereldkampioen Lewis Hamilton zijn sociale leven op een laag pitje gezet.

Maar Hamilton verlangt ook weer naar een normaler leven en hij zou graag eens een avondje doorzakken met de collega-rijders, gewoon wat plezier maken.

“Ik denk dat er op een gegeven moment, als alles weer normaal wordt, vast wel een moment komt dat we elkaar kunnen ontmoeten,” zei de Mercedes-rijder donderdag op een persmoment.

“We zullen eindelijk iets leuks kunnen gaan doen. Ik denk zeker dat het goed is voor de rijders om samen te komen, de competitie achter zich te laten en gewoon een avondje samen uit te gaan. Op een gegeven moment zullen we dat waarschijnlijk allemaal doen.”

Op de vraag of hij soms wel eens met Max Verstappen, die naast hem zat op de persconferentie, afspreekt in Monaco antwoordde de wereldkampioen als volgt.

“Nou, ik persoonlijk, ik ben nooit echt op stap,” aldus Hamilton.”We wonen aan de andere kant van de stad, dus daarom zien we elkaar niet echt.”

“We hebben elkaar wel eens een berichtje gestuurd, toch? We hebben berichten gestuurd na races, maar ik denk dat we nooit echt veel tijd hebben gehad om samen door te brengen.”

Verstappen geeft ook toe dat hij zijn vrije momenten meestal doorbrengt met familie en goede vrienden.

“Het is moeilijk om naar elkaar te zwaaien. Monaco is als een rots,” grapte hij.

“We zijn zo veel weg dat als je eenmaal thuis bent, je ook tijd met familie en vrienden wilt doorbrengen.”

“Met zoveel races is dat prioriteit nummer één, want ook zij willen graag tijd met je doorbrengen. En als de gelegenheid zich voordoet, is het tegenwoordig met social media en zo heel makkelijk om af te spreken.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2021Black Friday 2021