Liberty Media excuseert zich bij inwoners van Las Vegas: “Sorry voor de overlast, hopelijk is het ergste achter de rug”

@F1LasVegas - Twitter
@F1LasVegas - Twitter

Liberty Media CEO Greg Maffei heeft zich bij de inwoners van Las Vegas geëxcuseerd voor de overlast die de voorbereidingen van de GP van Las Vegas hebben veroorzaakt. 

“Ik wil me excuseren bij al de inwoners van Las Vegas, we appreciëren dat ze zo verdraagzaam zijn en dat ze tolereren wat we doen,” aldus Maffei tegeniver ‘Fox5’. “We gaan zo’n 1,7 miljard aan opbrengsten bijdragen aan de regio, dus het is niet allen voor de fans dat we deze race verwezenlijkt willen zien.”

“We hopen dat dit een geweldige economische bijdrage levert aan Las Vegas. We hopen dat dit het moeilijkste jaar was, met al de bouwwerkzaamheden enzovoort en we hopen dat het in de toekomst eenvoudiger en minder belastend zal zijn.”

“Er zullen 105 000 mensen komen, dat is zelfs voor Las Vegas het grootste evenement dat ze ooit hebben gekend.”

“Er vindt op woensdag een lanceringsevenement plaats en het duurt tot zondag, er zullen bijna een week aan een stuk events en muzikale optredens plaatsvinden.”

“Er zullen ook heel wat sportfiguren van andere sporten hun eigen events organiseren. Er zijn heel wat hoge prijzen die wij niet in de hand hebben.”

“Ik misgun onze partners niets, maar weet je, minimum vijf nachten verblijven zorgt ervoor dat de kosten omhoog gaan. Het draait niet alleen rond de prijzen van de tickets.”

“De ervaring leert dat er eerlijk gezegd zo’n grote vraag is dat de prijzen omhoog gestuwd worden.”

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023