Lotus beslist weldra over opvolger Kimi Raikkonen

Het Lotus F1 team moet op zoek naar een vervanger voor Kimi Raikkonen maar volgens het team zal een beslissing niet erg lang op zich laten wachten.
image
Gisteren kondigde Ferrari aan dat Kimi Raikkonen, die tot eind dit seizoen voor Lotus rijdt, vanaf 2014 voor de Italiaanse renstal zal rijden. De Fin keert daarmee terug naar de renstal waar hij zijn eerste en enige wereldtitel in de Formule 1 behaalde.

Bij Lotus blijven ze dus achter met een leeg racezitje, al zal de opvulling daarvan niet al te lang op zich laten wachten. Eric Boullier, de teambaas bij Lotus, liet immers weten met verschillende rijders in gesprek te zijn en verwacht weldra een aankondiging te kunnen doen. Al willen ze bij Lotus ook niet al te overhaast te werk gaan.

“We zijn momenteel met enkele mensen in gesprek en zullen binnenkort een beslissing nemen,” aldus Eric Boullier op de website van het Lotus F1 team. “We bevinden ons in de geprivilegieerde positie om over het racezitje te beschikken waar de meeste rijders nu interesse in hebben. We hebben momenteel dan ook geen haast om een beslissing te nemen zonder na te gaan wat het beste is voor het team en de toekomst.”

We mogen ons dus binnenkort aan een mededeling van het team verwachten, maar het zal dus niet op een dag aankomen …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}