Nico Hulkenberg kreeg via sms te horen dat hij geen contract bij Ferrari kreeg

Nico Hulkenberg was erg dicht bij het tweede racezitje bij Ferrari, naast Fernando Alonso, maar toch ging de deal in laatste instantie niet door. En dat kregen hij en zijn manager via sms te horen …
image
Stefano Domenicali heeft dinsdagavond rond 22u50 een sms verstuurd naar Werner Heinz, de manager van Nico Hulkenberg, waarin hij te weten kwam dat Hulkenberg naast het racezitje bij Ferrari greep.

“Twee maanden lang hebben we onderhandeld met Ferrari. Contracten over en weer gestuurd. Beide partijen moesten enkel en alleen hun handtekening nog plaatsen,” aldus Werner Heinz tegenover ‘Blick’. “Nadat de deal met Ferrari is afgesprongen zullen we nu nog eens naar Lotus kijken.”

Volgens informatie van ‘Motorsport-Total.com’ zou de manager van Nico Hulkenberg aan het onderhandelen zijn met drie teams. Lotus zou daarbij de voorkeur genieten. Een verlengd verblijf bij het financieel onstabiele Sauber F1 team lijkt te worden uitgesloten, terwijl een terugkeer naar Force India dan weer wel tot de mogelijkheden zou behoren.

Maar wat is dan het derde team volgens hen? Dat zou McLaren zijn, waar Jenson Button, nog steeds geen nieuw contract heeft gekregen. Met Toro Rosso wordt immers niet gesproken en een terugkeer naar Williams, waar Hulkenberg op een smerige manier aan de kant werd geschoven. Uiteraard zijn de teams achteraan de grid, Marussia en Caterham, helemaal uitgesloten.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}