Manager van Max Verstappen: “De toekomst bij Red Bull ziet er goed uit”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Raymond Vermeulen, de manager van Max Verstappen heeft gereageerd op de contractverlenging van Max Verstappen bij Red Bull. Volgens Vermeulen is het niet meer dan logisch dat Verstappen zijn contract verlengde.

Een nieuw miljoenencontract voor Max Verstappen, de Nederlander wordt één van de best betaalde sporters en dat is volgens Raymond Vermeulen logisch, zeker na zijn wereldtitel eind vorig jaar.

Volgens Vermeulen werden er de voorbije maanden verschillende gesprekken gehouden over een contractverlenging en het feit dat het contract al voor aanvang van het nieuwe seizoen rond is zorgt uiteraard ook voor dat er tijdens het seizoen geen afleiding is door eventuele besprekingen.

“Dat dit zou gebeuren is geen ‘rocket science’. Nadat hij de wereldtitel won hadden we enkele zeer goede gesprekken. Ik ben twee keer in Oostenrijk geweest bij Helmut Marko en heb ook met Max en Jos goede gesprekken gehad,” aldus Vermeulen tegenover ‘The Telegraph’.

“De toekomstplannen van Red Bull zien er zeer goed uit. Wanneer ik de vechtlust binnen het team zie dan past die perfect bij ons.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner