Massa kan altijd wat extra op Interlagos

Felipe Massa en de Grote Prijs van Brazilië, het zijn twee handen op een buik. Felipe Massa slaagt er steeds in om tijdens zijn thuisrace wat extra te kunnen brengen. Ook gisteren was het publiek erg tevreden met de derde plaats van de Braziliaan, waarmee hij zijn teamgenoot Valtteri Bottas verslaat.
image
Felipe Massa kon de Grote Prijs van Brazilië al twee maal winnen. De eerste overwinning kwam er in 2006. Hij won zijn tweede in 2008 toen hij net geen wereldkampioen werd. Wie weet komt er na vandaag een derde overwinning bij?

Felipe Massa ziet het alleszins volledig zitten: “Het is voor mij altijd speciaal om hier te mogen rijden. Het is dan nog leuker als je met een competitieve wagen in de top drie staat. Toch heb ik niet alles uit de kwalificatie kunnen halen. Ik moest afhandelen met verkeer en mijn setje banden was ook niet meer optimaal. Er was ook iets aan de hand met de motor.”

Dit zijn de redenen waarom Felipe op het einde van de kwalificatie niet meer kon verbeteren. “Ik kon pas laat naar buiten, waardoor er veel verkeer was. In tegenstelling tot mijn concurrenten, kon ik mijn tijd niet meer verbeteren. Het was niet mogelijk om Mercedes te verslaan, maar ik kon wel nog wat dichter zijn gekomen. Het veld ligt wel dicht bij elkaar,” besluit een gelukkige Massa.

Als laatste weet Massa te melden dat de punten pas morgen uitgereikt worden: “De race is morgen. Ook dan gaan we voor een goed resultaat!”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}