Massa ontevreden over ritme van de Ferrari 150° Italia

Sebastian Vettel kon zonder problemen de overwinning grijpen in Melbourne. Helaas verliep het verblijf in Australië niet voor iedereen van een leien dakje.
Zo hadden Fernando Alonso en Felipe Massa zaterdag geen schijn van kans tegen Vettel die op magistrale wijze de pole greep.

Ook tijdens de race hadden beide heren het geluk niet aan hun zijde. Fernando Alonso nam tijdens de start een duik in het gras om een botsing met Jenson Button te vermijden en viel terug naar de negende positie. Ook Felipe Massa kon niet echt een vuist maken en verklaarde na de race ontevreden te zijn over de wagen.

“Ik ben niet echt tevreden met het ritme van onze wagen. We moeten zeker onze wagen verbeteren als we aan de volgende race willen denken,” verklaarde de Braziliaan tegenover enkele journalisten van de Spaanse zender ‘LaSexta’.

Felipe Massa heeft opnieuw een lastig weekend achter de rug. Zo maakte hij tijdens de kwalificaties op zaterdag een paar kleine foutjes. Bij het verlaten van de pit ging hij in de eerste bocht te vroeg op het gaspedaal waardoor zijn wagen achterstevoren kwam te staan. Toch liet de sympathieke Braziliaan in de strijd met Jenson Button enkele mooie dingen zien.

geschreven door Nicolas Delay
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print