Massa: “Onze wagen is veel sneller”

Ferrari ging na de race in Melbourne een paar zware dagen tegemoet. De wagen presteerde niet zoals verwacht en daar moet uiteraard dringend iets aan gebeuren.
Felipe Massa verzekert de Tifosi echter dat de Ferrari 150° Italia “veel sneller is dan wat we in Melbourne gezien hebben.” Felipe Massa hoopt dat we in Maleisië opnieuw de Ferrari zullen zien die tijdens de testritten uitstekend wist te presteren, al weet hij dat er in Maranello nog hard zal moeten gewerkt worden om dit doel te bereiken.

“De race in Australië was niet zoals ik en het team hadden gehoopt. We waren niet competitief genoeg, in tegenstelling tot wat we verwacht hadden met de prestaties die we tijdens de testsessies konden neerzetten.”

De Braziliaan kwam ook nog terug op zijn strijd met Jenson Button in Albert Park. Daar liet Felipe Massa zijn kwaliteiten zien, al was dat niet naar de zin van Jenson Button die vond dat Felipe teveel van rijlijn veranderde.“Gedurende het duel dacht ik dat ik er goed aan deed om KERS op een verdedigende manier te gebruiken. Ik wist dat ik het moest gebruiken op de momenten dat Jenson in de aanval ging. Ik ben er zeker van dat de toeschouwers van het duel hebben genoten maar vindt het wel jammer dat ik het duel niet kon verder zetten omdat ik niet het goede ritme had.”

Vervolgens verklaarde Felipe ook nog dat hij hoopt dat de Italiaanse renstal in Maleisië betere resultaten haalt in de volgende race. En dat hij hoopt om een meer competitieve race te kunnen rijden.

Wij hopen alvast dat Felipe Massa inderdaad betere prestaties kan neerzetten. Na de verklaringen van Luca Di Montezemolo vorig jaar zou Felipe Massa anders wel eens het risico kunnen lopen om op de schopstoel te belanden.

image

Geschreven door Nicolas Delay
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print