Mattia Binotto: “Ferrari moet reageren in Monza”

Ferrari
Ferrari

Komend weekend staat met de GP van Italië in Monza de thuisrace van Ferrari gepland. Na enkele teleurstellende races moet Ferrari volgens teambaas Mattia Binotto voor haar thuispubliek gepast reageren.

Bij Ferrari willen ze alles op alles zetten om de reeks teleurstellende resultaten te doorbreken (Ferrari wil met speciale achtervleugel in Monza de dominantie van Max Verstappen doorbreken). De verwachtingen van het Italiaanse publiek zijn altijd hooggespannen maar de frustratie bij de Tifosi neemt ook toe.

Ferrari begon immers erg goed aan het seizoen maar vervolgens waren er serieuze problemen op het vlak van betrouwbaarheid en strategie. Ook de voorbije races verliepen minder goed en daar moet volgens Ferrari-teambaas Mattia Binotto komend weekend verandering in komen.

“Het is zeker en vast een moeilijk moment momenteel aangezien we met ons team niet de resultaten halen en de verwachtingen die we hadden niet inlossen,” aldus Binotto.

“We moeten in Monza reageren. Na de pandemie met het coronavirus zullen de Tifosi opnieuw in de tribunes zitten. Dat is belangrijk voor ons, ze zullen ons aanmoedigen en een boost geven.”

“We moeten nu enkele goede resultaten halen voor de spirit en sfeer in het team.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen