Maurizio Arrivabene: “Mijn schuld indien Ferrari flopt”

Volgens Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene moet hij als schuldige beschouwd worden indien Ferrari en Sebastian Vettel dit seizoen geen wereldkampioen worden.


Met nog zes races te gaan kijkt Sebastian Vettel aan tegen een achterstand van 40 punten op Lewis Hamilton, Ferrari heeft dan weer een achterstand van 37 punten op Mercedes. Na een aanvankelijk mooi seizoensbegin lijkt de titelstrijd in het voordeel van Lewis Hamilton en Mercedes uit te draaien.

Het is dan ook maar de vraag of Vettel en Ferrari tijdens de komende races het tij nog kunnen keren. Mocht dat niet het geval zijn dan neemt Ferrari-teambaas Maurizio de schuld alvast op zich.

“Wanneer de resultaten niet komen dan is dat mijn verantwoordelijkheid,” aldus Arrivabene. “Het is niet de verantwoordelijkheid van Sebastian, de engineer of die van de mecaniciens. Het is mijn verantwoordelijkheid.”

“Indien je iemand de schuld wil geven dan zit die hier voor jullie,” ging Arrivabene verder. “Ik aanvaard de kritiek van iedereen, zeker van de mensen die voor mij gewonnen hebben.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen