Max Verstappen blikt vooruit naar 2023: “De motivatie om te winnen is groter dan ooit!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Ook voor het komende seizoen zijn de verwachtingen bij Red Bull en Max Verstappen hooggespannen. Na een dominant seizoen dit jaar gingen ze als grote favoriet voor komend seizoen de winter in maar gaan ze ook in 2023 opnieuw domineren?

Als het van Max Verstappen afhangt dan wordt opnieuw alles op alles gezet, maar uiteraard zullen de onderlinge krachtsverhoudingen tussen Red Bull, Ferrari en Mercedes opnieuw cruciaal zijn. Hoe goed heeft iedereen immers de wagen verbeterd?

“Het draait allemaal om hoe je uit de winter komt, hoeveel we de auto verbeterd hebben,” aldus Verstappen tijdens ‘Verstappen Lion Unleashed 2’ op Viaplay.

“Maar ik heb vertrouwen in mijn team en de medewerkers op de fabriek, dat zij wederom een geweldige auto zullen ontwerpen.”

Verstappen verwacht dat Ferrari en Mercedes volgend jaar een grotere uitdaging voor Red Bull en hemzelf zullen vormen maar uiteraard hoopt hij ook dat Red Bull opnieuw het snelst zal zijn.

“Ik hoop dat ze dichtbij zitten. Maar net achter ons!” aldus Verstappen. “De motivatie om te winnen is waarschijnlijk groter dan voorheen. Het is mooi om aan de top de staan en je probeert om daar te blijven.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print