Max Verstappen blikt vooruit naar de GP van Japan: “Het doel is om te winnen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na een recordaantal van tien F1-overwinningen op rij slaagde Max Verstappen er voor het eerst sinds lang niet in om te winnen. Verstappen moest genoegen nemen met de vijfde plaats maar al binnen de week dient zich met de GP van Japan een nieuwe uitdaging aan. Verstappen heeft tijdens de thuisrace van motorpartner Honda duidelijk één doel voor ogen: winnen.

“Met de race in Singapore achter ons, neemt het team veel momentum mee naar Japan. Ik kijk ernaar uit om in Suzuka te racen, het is altijd geweldig om er te rijden omdat er veel snelle bochten zijn,” blikt Verstappen volgens zijn officiële website vooruit naar de GP van Japan.

“Ik heb ook hele goede herinneringen aan Suzuka, van het winnen van mijn tweede kampioenschap, het scoren van een geweldig teamresultaat met een een-tweetje en zelfs terugkijkend naar 2014, toen ik voor de eerste keer tijdens een Formule 1-training reed.”

“Ik breng voorafgaand aan het weekend een paar dagen door in Tokio, wat niet alleen leuk is maar ook helpt tegen de jetlag. We moeten dit weekend alles goed doen en het doel is natuurlijk om te winnen.”

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023