Max Verstappen boycot Sky Sports na opmerkelijke uitspraken van reporter Ted Kravitz

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Kijkers van Sky Sports moeten het dit weekend zonder interviews van Max Verstappen doen. Verstappen besloot om Sky Sports dit weekend te boycotten nadat hem ‘opmerkelijke uitspraken’ van Sky Sports-reporter Ted Kravitz ter ore kwamen.

In de ‘Notebook’ blikte Ted Kravitz terug op de race in de Verenigde Staten en daarin verwees de Sky Sports-reporter naar de beslissende titelrace in Abu Dhabi eind vorig jaar. Kravitz zei dat “Lewis Hamilton in 2021 bestolen was van de wereldtitel”.

Uiteraard heeft zowat iedereen in de F1-paddock en ook iedere F1-fan al zijn mening gegeven over de discutabele seizoensfinale eind vorig jaar maar de uithaal van Kravitz kwam er na een race waarin Hamilton in Austin nipt de duimen moest leggen voor Verstappen. Volgens Kravitz zou het geweldig geweest zijn mocht Hamilton in Austin Verstappen hebben verslagen.

“Hamilton wint heel het jaar geen enkele race en komt nu eindelijk op een circuit waarop hij zijn eerste race van het jaar had kunnen winnen, strijdend met de tegenstander die vorig jaar een race van hem heeft gestolen, het had mooi geweest mocht hij voor hem geëindigd zijn,” aldus Kravitz.

“Wat een script en verhaal zou dat zijn geweest. Maar dat is niet zoals het script nu is verlopen hé.”

“De rijder die hem bestolen heeft, heeft hem immers ingehaald, dit omdat hij een snellere wagen had, omwille van het aspect van engineering, hoe de F1 in elkaar steekt, omwille van het ontwerp, eigenlijk omwille van Adrian Newey die daar zit.”

Die uithaal was blijkbaar nog niet voldoende want Kravitz haalde vervolgens ook nog uit naar de manier waarop Verstappen zich in Suzuka verzekerde van zijn tweede F1-titel. Net als in Abu Dhabi heerste er ook deze keer in Japan chaos, al kon Verstappen daar zelf uiteraard niets aan doen.

“Verstappen liep hier in de F1-paddock (in Austin) en lijkt erg zelfvoldaan te zijn. Hij lijkt een rijder te zijn die niet op een normale manier een kampioenschap kan winnen,” aldus Kravitz.

De uitspraken van Ted Kravitz zijn uiteraard ook bij Red Bull en Max Verstappen beland, waarop Verstappen besloot om gedurende het raceweekend in Mexico Sky Sports te boycotten en hen geen interviews te geven.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print