Max Verstappen: “Die crash van vorig jaar zit niet meer in mijn hoofd”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Een jaar na zijn veelbesproken crash op het circuit van Silverstone keert Max Verstappen terug naar het Britse circuit. Verstappen kijkt er naar uit om er opnieuw te racen en laat weten dat de veelbesproken crash na zijn aanrijding met Lewis Hamilton niet meer in zijn hoofd zit.

“Het is altijd fijn om op Silverstone te zijn: het is een mooie baan met veel snelle bochten, dat maakt het bijzonder”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “Er zijn ook ontzettend veel fans aanwezig. Het hele weekend, vanaf vandaag al, is super. Hopelijk hebben we hier als team een goed weekend.”

Vorig jaar was er de zware crash in Copse nadat hij was aangereden door Lewis Hamilton. Hamilton kreeg toen een tijdstraf van tien seconden maar wat Verstappen betreft zal die bewuste crash komend weekend niet meespelen in zijn achterhoofd.

“Nee, ik denk er niet aan in de wagen. We hebben daarna natuurlijk nog veel meer andere races gehad, waar ook snelle bochten waren. En ook dit jaar trouwens. Dat gaat niet door mijn hoofd,” aldus Verstappen.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print