Max Verstappen stond nog nooit op het podium in Monaco: “Daar wil ik graag verandering in brengen”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Verstappen moest tijdens de GP van Spanje zijn meerdere erkennen in Lewis Hamilton. Toch was het volgens Verstappen een bemoedigend raceweekend en sterkte dat ook het zelfvertrouwen voor de komende race in Monaco.

Monaco is één van de races die iedere F1-piloot absoluut wil winnen. Verstappen kende er de voorbije jaren niet echt veel geluk. Meer zelfs, Max Verstappen finishte nog nooit op het podium in Monaco en daar wil hij uiteraard komend weekend verandering in brengen.

“De Grand Prix van Monaco is altijd heel bijzonder, het verschilt heel erg van andere circuits,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“Het circuit is erg smal maar ook geweldig om tijdens de kwalificatie over één ronde te rijden. Je kunt echt voelen wanneer alles in elkaar valt en dat de ronde een goede gaat worden, dat brengt een grote glimlach. Ik heb in Monaco nog nooit op het podium gestaan, dus daar wil ik graag verandering in brengen!”

“We hebben gewoon een foutloos weekend nodig, dat is volgens mij heel belangrijk. We zullen zien of we snel zijn of niet, maar tot nu toe waren we in de kwalificatie redelijk dichtbij, dus ik hoop dat dat in Monaco ook zo zal zijn.”