Max Verstappen excuseert zich: “Ik had zoiets niet mogen zeggen”

Na zijn harde kritiek aan het adres van Renault heeft Max Verstappen zich vandaag enigszins geëxcuseerd voor zijn uitspraken. De Nederlander blijft erbij dat de teleurstelling enorm groot was en dat de woorden die hij zei met een reden gezegd werden, al beseft hij nu ook dat de boodschap misschien iets te hard gebracht werd.


Verstappen uitte felle kritiek aan het adres van Renault, waarbij hij stelde dat het “klote was” en dat er “miljoenen betaald werden voor een slechte motor”. De harde uitspraken van Verstappen gingen de wereld rond en Verstappen probeerde vandaag zijn uitspraken enigszins te nuanceren.

“Terugkijkend op gisteren is de teleurstelling er nog steeds,” aldus Verstappen op Instagram. “Ik zou echter die bewoordingen niet gebruikt mogen hebben, ik deed het in het heetst van de strijd. Na een goede start van de race liepen de emoties hoog op.”

“Deze frustraties kwamen er wel met een reden, na opnieuw een onverwacht motorprobleem, iets dat de voorbije jaren al veel te vaak is gebeurd.”

“We kwamen naar Boedapest met hoge verwachtingen en het was dan ook moeilijk om te verteren dat we niet competitief waren. Ik ga nu de zomerpauze in hopend dat we daarna sterker zullen zijn,” besloot Verstappen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022