Max Verstappen: “Ferrari is sterk maar onze lange runs zien er goed uit”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Tijdens de eerste oefensessie moest Max Verstappen tevreden zijn met P5 maar dat werd P2 tijdens de tweede oefensessie. Verstappen blikt redelijk tevreden terug op die oefensessies.

“De auto voelde goed aan”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “We hebben een paar dingen uitgeprobeerd om te begrijpen of we iets beter konden doen. Sommige dingen werkten, sommige niet.”

Na een dominante overwinning op het circuit van Spa-Francorchamps ging Verstappen ook als favoriet richting Monza waar eveneens met weinig downforce wordt gereden. Voorlopig domineert Verstappen niet in Monza maar met zijn tweede tijd is hij best tevreden.

“Er zijn nog steeds wat dingen die we kunnen verbeteren. Monza is natuurlijk niet hetzelfde als Spa, maar als het hier ook maar half zo goed gaat hebben we een goede kans,” vertelt Verstappen die op vrijdag een sterk Ferrari zag maar zich geen zorgen maakt.

“Ze zien er goed uit, maar wij zien er goed uit tijdens de langere runs. En dat is natuurlijk het belangrijkste voor de race.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022