“Max Verstappen geen grote favoriet voor nieuwe F1-titel”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Voormalig F1-piloot Jenson Button heeft voor Sky Sports vooruitgeblikt naar het komende F1-seizoen. Opmerkelijk genoeg beschouwt Button de regerende wereldkampioen Max Verstappen niet als één van de favorieten voor komend seizoen.

Max Verstappen behaalde na een dramatisch slot tijdens de GP van Abu Dhabi zijn eerste wereldtitel in de Formule 1. Red Bull en Verstappen begonnen erg sterk aan het seizoen maar zagen tijdens de slotfase van het seizoen Mercedes erg snel naderen, iets wat volgens Jenson Button erop wijst dat Mercedes duidelijk de grote favoriet is voor komend seizoen.

“Waarschijnlijk zal de titelstrijd tussen Lewis Hamilton en George Russell gaan,” aldus Button, die zelf ooit teamgenoot was van Hamilton, tegenover ‘Sky Sports’.

“Red Bull was vorig jaar erg sterk maar tijdens het seizoen kwam Mercedes opnieuw dichterbij en hebben ze Red Bull op snelheid echt ingehaald.”

Button verwacht ook enorm veel van Ferrari, dat vorig jaar al een grote stap vooruit zette.

“Ik denk dat Ferrari een enorm grote stap vooruit heeft gezet en ze hebben bovendien twee geweldige rijders. Vergeet echter ook McLaren niet, het zal enorm spannend worden.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print