Max Verstappen: “Genoten van de vakantie, klaar om opnieuw te strijden”

Max Verstappen - Instagram
Max Verstappen - Instagram

Net als bij de overige F1-piloten heeft Max Verstappen genoten van de zomerpauze. De Nederlander genoot samen met zijn vriendin Kelly Piquet van de vrije tijd maar hij is naar eigen zeggen volledig klaar om de titelstrijd te hervatten.

“Mijn zomervakantie was lekker, het was fijn om een paar weken vrij te hebben om wat uit te rusten en het was natuurlijk gaaf om wat tijd door te brengen op jetski’s. Het is altijd leuk om op het water te zijn!” blikt Verstappen terug op zijn vakantie tijdens de zomerpauze en zo valt te lezen op zijn officiële website.

“Het voelt goed om weer aan de slag te gaan. Een triple header is altijd druk, maar dat is voor iedereen hetzelfde en er komen veel mooie circuits aan om naar uit te kijken.”

Verstappen kijkt er naar uit om opnieuw te racen en met de Belgische GP dient zich meteen ook zijn favoriet circuit op de F1-kalender aan.

“Ik kijk er natuurlijk naar uit om weer naar Spa te gaan. Het is mijn favoriete circuit en het is echt gaaf om er te rijden met zoveel snelle bochten en hoogteverschillen,” aldus Verstappen, die op het circuit van Spa-Francorchamps door tienduizenden Nederlandse fans aangemoedigd zal worden.

“Ik kijk er ook naar uit om alle fans te zien die ons komen steunen en het zal gaaf zijn om weer zoveel oranje op de tribunes te zien, aangezien ze er vorig jaar niet bij konden zijn. Ik denk ook dat het een goede plek is om ons kampioenschapsgevecht op te pakken. Ik ben goed voorbereid en ik heb een goed gevoel.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021