Max Verstappen: “Hopelijk kunnen we het momentum in Spanje vasthouden”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

In zijn vooruitblik naar het komende raceweekend in Barcelona laat Max Verstappen verstaan dat hij hoopt het momentum van de voorbije races te kunnen vasthouden. Uiteraard wil Verstappen maar al te graag ook in Spanje opnieuw zegevieren op het circuit waarop hij in 2016 zijn eerste F1-overwinning behaalde.

“We hebben een ongelooflijke week gehad in Miami. Daarna heb ik wat tijd gehad om uit te rusten met mijn familie en nu kijk ik ernaar uit om weer in Barcelona te rijden,” blikt Verstappen volgens zijn officiële website vooruit naar het komende raceweekend in Barcelona.

“Ik heb veel goede herinneringen op het circuit waar ik mijn eerste Formule 1-race won, in 2016, toen ik achttien was.”

Verstappen verwacht opnieuw een intense strijd in Barcelona, vooral omdat de teams het circuit goed kennen en er waarschijnlijk ook heel wat updates geïntroduceerd zullen worden.

“Circuit de Barcelona-Catalunya is een circuit dat we als team allemaal heel goed kennen vanwege de vele tests die we daar in de loop der jaren hebben gedaan, dus in tegenstelling tot Miami hebben we een aanzienlijke hoeveelheid data die we voor de race kunnen gebruiken,” aldus Verstappen.

“Hopelijk kunnen we het momentum van de laatste paar races vasthouden met een probleemloze start vanaf vrijdag.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen