Max Verstappen: “Ik ben al gevaccineerd tegen het coronavirus”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Red Bull F1-piloot Max Verstappen heeft in Bahrein laten weten al te zijn gevaccineerd tegen het coronavirus.

Bahrein heeft de Formule 1 aangeboden om personeel en rijders te laten inenten met een vaccin tegen het coronavirus. De Formule 1 reageerde door te stellen dat ze niet op het aanbod ingingen omdat veel andere mensen de kans nog niet hadden gekregen en ook niet wensten voor te kruipen.

Opvallend was dat vervolgens verschillende teams en rijders wel individueel ingingen op de mogelijkheid om een coronavaccin te krijgen (Lees: Ferrari kiest voor vaccinatie personeel in Bahrein en wil daarmee een duidelijke boodschap verspreiden: “Laat je vaccineren”).

Ook Max Verstappen laat nu weten reeds te zijn gevaccineerd tegen het coronavirus. Wat het echter opmerkelijk maakt is dat Verstappen liet weten dat het vaccineren niet in Bahrein gebeurde. Verstappen liet niet weten waar hij gevaccineerd werd maar lijkt de vaccinatie tegen het coronavirus zonder tussenkomst van het Red Bull F1 team te hebben geregeld.

Het speculeren kan nu dus beginnen waar Verstappen zijn coronavaccin heeft gekregen: Nederland, België, Monaco, of toch nog ergens anders?

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022