Max Verstappen: “Ik kijk er echt naar uit om opnieuw in Australië te racen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Net als veel andere rijders is het ook voor Max Verstappen dit jaar een blij weerzien met het Albert Park Circuit en de Australische F1-fans. Verstappen kijkt er dan ook enorm hard naar uit om in Australië opnieuw te kunnen racen.

“Ik kijk er echt naar uit om weer in Australië te racen, het is alweer een tijd geleden!” aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “De sfeer is daar altijd super.”

Het Albert Park Circuit onderging enkele ingrijpende wijzigingen en Verstappen kan niet wachten om te zien wat het effect zal zijn op het racen.

“Het zal interessant zijn om de updates aan het circuit te zien. Ik denk dat het een groot verschil maakt, vooral in bocht zes, waar de grootste verandering heeft plaatsgevonden. Er zouden nu ook meer inhaalmogelijkheden moeten zijn, wat altijd positief is.”

““Het wordt interessant om te zien hoe de auto presteert in Australië, de baan kan soms behoorlijk stoffig zijn. Ik hoop dat we als team weer een probleemloos weekend hebben, dus laten we afwachten wat er zondag gebeurt.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner