Max Verstappen: “Je mag niet zeggen dat Ferrari me aan de wereldtitel helpt”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens sommigen wordt het Max Verstappen dit seizoen erg makkelijk gemaakt om zijn wereldtitel te verlengen. Max Verstappen is het echter niet eens met de suggestie dat Ferrari hem ‘aan de titel helpt’.

Ferrari en Charles Leclerc maakten dit seizoen een erg sterke start maar vervolgens waren er technische problemen en strategische blunders. Verstappen slaagde er zo in om een voorsprong van maar liefst 80 punten uit te bouwen. Verstappen is er echter niet mee akkoord dat Ferrari hem aan de wereldtitel helpt.

“Ik denk dat iedereen altijd probeert om zijn best te doen en soms is dat iets moeilijker om te bereiken,” aldus Verstappen volgens ‘Motorsport Week’.

“Ik vind het moeilijk om er commentaar op te geven want niemand doet bepaalde dingen opzettelijk en iedereen wil altijd proberen om het beste resultaat te behalen.”

“Langs mijn kant ook, ik probeer net als het team altijd om het best mogelijke resultaat te behalen. Soms lukt dat beter dan andere weekends.”

“Wij hebben ook door problemen punten laten liggen, maar ik vind niet dat je kan zeggen dat dat Ferrari me aan de titel helpt. Je moet immers ook zelf samen met je eigen team presteren.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print