Max Verstappen: “Je zal me in het nieuw seizoen van ‘Drive to Survive’ veel meer zien”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Tijdens het meest recente seizoen van de erg populaire Netflix-serie ‘Drive to Survive’ was Max Verstappen niet veel te zien maar daar komt volgens de Nederlander verandering in.

Max Verstappen liet in het verleden verstaan geen fan te zijn van de Netflix-serie omdat de makers van ‘Drive to Survive’ sommige gebeurtenissen en rivaliteiten tussen rijders verkeerd in beeld brachten of zelfs ‘opklopten’. Daarom wenste Max Verstappen niet actief mee te werken aan de serie.

Omdat Netflix voor de serie wel gebruik mag maken van de algemene F1-beelden is Verstappen wel sporadisch te zien in de serie maar van beelden ‘achter de schermen’ was er amper tot geen sprake. Daarin komt volgens Verstappen nu echter verandering want hij heeft samengezeten met de makers en duidelijke afspraken gemaakt.

“Ik heb gesproken met de makers van de serie en we zijn tot een goede overeenkomst gekomen voor de toekomst,” aldus Verstappen, die Netflix als regerende wereldkampioen uiteraard graag mee in de serie hebben.

“Vorig jaar was ik er niet echt bij betrokken,” vertelt Verstappen tijdens een interview met ‘Barstool Sports’. “Er waren enkele dingen waarmee ik niet echt tevreden was.”

“Zeker wat het faken van de rivaliteit tussen rijders betreft. Dat vind ik een echt moeilijke omdat het ook in Amerika voor verbazing zorgt.”

“Soms brengen ze rijders ook anders in beeld dan dat ze echt zijn. En dan zeggen de mensen soms ook dat een bepaalde rijder een eikel is, of zoiets in de buurt, wat de rijder dan totaal niet is.”

Verstappen zal voortaan wel actiever samenwerken met de makers en dat moet er dus voor zorgen dat de Nederlander ook meer te zien zal zijn.

“Wat de toekomst betreft zijn we tot een goede verstandhouding gekomen op basis waarvan we kunnen samenwerken. Ik ben er zeker van dat je mij in het volgende seizoen meer zal zien.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print