Max Verstappen kijkt uit naar de race in Azerbeidzjan: “Ik heb daar iets recht te zetten”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Vorig jaar leek Max Verstappen in de straten van Baku lange tijd op weg naar de overwinning maar tijdens het slot van de GP van Azerbeidzjan kreeg Verstappen plots een klapband. Verstappen kijkt er naar uit om terug te keren naar Baku en hij hoopt er uiteraard om de race te winnen.

“Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar Baku: we hebben daar wat recht te zetten na vorig jaar,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“Het is een lastig circuit met lange remzones en krappe uitloopzones. Het vinden van de beste afstelling voor de auto zal moeilijk zijn wat betreft de vleugelafstellingen.”

Volgens Max Verstappen wordt het cruciaal om een goede kwalificatie te kennen, iets waaraan Red Bull duidelijk dient te werken.

“Het zal ook interessant zijn om te zien of we onze prestatie over één ronde voor de kwalificatie kunnen verbeteren, aangezien we op dat vlak een beetje tekort kwamen,” vertelt Verstappen die eveneens tevreden is met de contractverlenging voor zijn teamgenoot Sergio Perez.

“Het is geweldig dat Checo een contractverlenging heeft getekend bij Red Bull Racing, want het is fijn om de continuïteit te hebben en ik kan het heel goed met hem vinden.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022