Max Verstappen kijkt uit naar GP van Mexico: “Ik verwacht meer strijd”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na zijn overwinningen tijdens de sprintrace op zaterdag en race op zondag in Austin gaat Max Verstappen uiteraard ook in Mexico voor niets minder dan de overwinning. Verstappen verwacht in Mexico alvast meer strijd.

De GP van Mexico is uiteraard de thuisrace van teamgenoot Sergio Perez. De Mexicaanse fans zullen dan ook vooral Perez aanmoedigen al geniet ook Verstappen meestal van de geweldige sfeer op het Autódromo Hermanos Rodríguez.

“Het is geweldig om in Mexico te zijn. Het team heeft er een geweldige geschiedenis, met in de afgelopen twee jaar de winst en een dubbel podium. Het is uiteraard de thuisrace van Checo, dus het wordt een belangrijk weekend voor ons. De sfeer is altijd geweldig als je door Foro Sol rijdt,” blikt Verstappen vooruit naar komend raceweekend.

“Mexico City is het circuit op de grootste hoogte van het seizoen, wat meer van de auto’s vraagt, maar de RB19 is in de meeste omstandigheden probleemloos, dus ik kijk er naar uit om te zien hoe we zullen presteren. We keren dit weekend ook terug naar het normale raceformat, dus dat is fijn nu we de tweede race van de triple header ingaan. Na Austin kunnen we in Mexico meer strijd verwachten in de race, maar we zullen onze strategie optimaal proberen te benutten. Het doel is om te blijven winnen.”

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023