Max Verstappen maakt zich geen zorgen na negende tijd: “We lijken competitief te zijn”

Red Bull F1 team
Red Bull F1 team

Tijdens de eerste oefensessie reed Max Verstappen een bemoedigende tweede tijd op enkele duizendsten van Valtteri Bottas. Tijdens de tweede oefensessie moest Verstappen genoegen nemen met de negende tijd maar dat baart hem geen zorgen.


“Ik ging wijd in bocht tien”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “In het algemeen hadden we een redelijk goede dag, de auto lijkt redelijk competitief, dus ik kijk uit naar morgen om te proberen ons nog wat meer te verbeteren. Dus geen schokkende dingen vandaag.”

Verstappen lijkt er vanuit te gaan dat de tweede oefensessie geen juiste weergave is van de competitiviteit van Red Bull dit weekend. Ook teamgenoot Sergio Perez geraakte niet verder dan P10 maar Red Bull is volgens Verstappen competitief in Barcelona.

“We lijken competitief. Hoe competitief we morgen zullen zijn is altijd een vraagteken maar van onze kant zijn we redelijk tevreden, we willen altijd verbeteren en het beter doen, er gebeurde geen vreemde dingen vandaag. We moeten alleen zorgen dat we er morgen bijzitten.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021