Max Verstappen na achtste tijd: “Ik kon geen snelle ronde doen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Tijdens de tweede oefensessie voor de GP van de USA moest Max Verstappen genoegen nemen met achtste tijd, dit terwijl teamgenoot Sergio Perez de snelste tijd reed. Verstappen zelf steekt het verschil op het feit dat hij tijdens de sessie geen snelle ronde kon rijden.

“Ik kon geen snelle ronde doen op de zachte band”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “In zijn geheel is het hier niet gemakkelijk, de baan is erg hobbelig en om een goede compromis te vinden is niet gemakkelijk.”

“We hebben een paar positieve dingen waar we naar moeten kijken. We zullen daar voor morgen aan blijven werken. Het voelde niet slecht tijdens de korte runs, maar het was gewoon een zooitje met het verkeer.”

Tijdens de tweede oefensessie kwam het ook tot een incident met Lewis Hamilton waarbij Verstappen zijn titelrivaal een idioot noemde en zijn middelvinger aan Lewis Hamilton toonde (bekijk video).

“We lijnen allemaal op voor een snelle ronde, dus ik snap niet helemaal wat daar precies gebeurde,” was Verstappen karig met commentaar daarover.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print