Max Verstappen na derde tijd: “Ik kijk enorm uit naar de race”

Max Verstappen moest tijdens de kwalificatie genoegen nemen met de derde tijd. De voorbije twee jaar wist hij de GP van Oostenrijk telkens te winnen en ook nu hoopt Verstappen om te kunnen strijden voor de overwinning.


Verstappen slaagde er niet in om de polepositie op de Red Bull Ring te veroveren, daar was hij ruim een halve seconde te traag voor. Wel hoopt Verstappen om tijdens de race competitiever voor de dag te komen en met Hamilton en Bottas te strijden voor de overwinning.

“Ik ben tevreden met de derde plek”, zo valt te lezen op Verstappen zijn officiële website.

In tegenstelling tot beide Mercedes-rijders zal Max Verstappen de race op de harde medium-band aanvatten, wat uiteraard voor een andere strategie tijdens de race zal zorgen.

“We starten morgen op een andere band dan de rest uit de top tien, dus het zal interessant gaan worden. Het wordt ook warmer, dus hopelijk gaat dat in ons voordeel zijn. Mercedes zat vandaag helaas op een ander niveau, maar we gaan zien hoe we het morgen kunnen doen.”

“Vorig jaar kwamen we ook wat tekort in de kwalificatie, dus ik verwacht dat we in de race sterker zijn. Ik ben ook de enige die op de medium banden start, ik kijk ernaar uit. We hebben niets te verliezen, dus ik ga proberen om Mercedes het zo lastig mogelijk te maken,” besloot Verstappen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print