Valtteri Bottas na veroveren pole: “We lijken in onze eigen competitie te zitten”

Valtteri Bottas slaagde er op de Red Bull Ring in om de polepositie voor de GP van Oostenrijk te veroveren. Mercedes blijft zo domineren en dat is uiteraard ook Bottas niet ontgaan.


“Dit voelt echt bijzonder goed, aldus Bottas na afloop van de kwalificatie.

“Ik heb het gevoel na afloop van de kwalificatie gemist, dat beven, het is iets speciaal wanneer je de wagen tot op de limiet pusht. We hebben ons overduidelijk bijzonder lang hierop voorbereid en het voelt bijzonder goed.”

“Ons team heeft het geweldig gedaan. We lijken in onze eigen competitie te zitten,” zette Bottas nogmaals de dominantie van Mercedes in de verf.

Vervolgens bedankt Bottas iedereen in het team nogmaals voor het harde werk dat de voorbije maanden onder moeilijke omstandigheden werd verricht.

“Het is indrukwekkend om de vooruitgang te zien die we gemaakt hebben,” aldus Bottas. “Het is nog maar de eerste kwalificatie van het seizoen maar ik ben onder de indruk. Ik wil iedereen binnen het team dan ook bedanken, al onze fabrieken, het is echt een geweldige wagen om mee te rijden.”

“Vandaag is overduidelijk een goed resultaat maar het is morgen dat telt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print