Max Verstappen na snelste tijd op laatste testdag: “Alles is positief!”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Tijdens de laatste testdag van de driedaagse F1-test in Bahrein liet Max Verstappen de snelste tijd noteren van heel de test. Afsluiten met een positieve noot en veel zelfvertrouwen noemt men zoiets.

Verstappen kroop in de namiddag achter het stuur van de RB16B en werkte het programma van Red Bull af. De Nederlander houdt alvast een goed gevoel over aan zijn test.

“Het was weer een goede dag. We hebben gewoon ons programma gereden en ik heb wel een positief gevoel in de auto,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “De condities waren wat anders dan op de eerste dag, dus we moesten onze auto wat aanpassen, maar het ging allemaal erg soepel, zoals het de hele test is gegaan.”

Volgens Verstappen verliep de test erg vlot en zonder noemenswaardige problemen. De nieuwe wagen zou zich ook voorspelbaarder gedragen dan zijn voorganger. Allemaal positieve signalen maar wat betekent dat nu voor het nieuwe F1-seizoen?

“De balans van de auto was prima. In een raceweekend kan het weer anders zijn en je weet niet wat de andere teams doen qua hoeveel benzine, maar het gevoel was in ieder geval positief,” besloot Verstappen.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022