Max Verstappen na snelste tijd op vrijdag: “Op zaterdag moeten we er staan!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Nadat Mercedes tijdens de eerste oefensessie met beide wagens bovenaan terug te vinden was nam Max Verstappen tijdens de namiddagsessie de rol van snelste rijder over. De wk-leider blijft echter voorzichtig want het zijn de kwalificatie en de race die tellen.

“We hadden best een goede dag”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “We probeerden de hele tijd de auto te verbeteren en beter aan te laten voelen. In de eerste vrije training was de baan nog erg vies, maar dat was in de tweede training al een stuk beter.”

Volgens Verstappen is er nog ruimte voor verbetering en zal het uitkijken zijn naar wie (Red Bull of Mercedes) zich het best kan verbeteren tegen de kwalificatie en de race.

“De auto werkte erg goed, er zijn natuurlijk dingen waar we naar moeten kijken. We zijn nooit helemaal tevreden want er zijn altijd dingen die beter kunnen,” blikt Verstappen verder terug op de vrijdagsessies.

“We hebben er een goed gevoel bij maar morgen moeten we er staan. Er zijn nog wat dingen om naar te kijken, maar het is een positief begin van het weekend.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022