Max Verstappen na snelste tijd: “We hadden een goede dag”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Red Bull en Max Verstappen zijn goed aan het eerste race weekend begonnen door aan het einde van de tweede oefensessie de snelste tijd achter hun naam te hebben. Verstappen zelf spreekt van een goede dag en een goed begin.

Na de snelste tijd te hebben laten noteren op de laatste dag van de wintertest in Bahrein is uiteraard ook de snelste tijd van vandaag een serieuze opsteker voor Max Verstappen en het Red Bull F1 team. Ze houden echter beide voeten op de grond want dit is nog maar het begin van het raceweekend en van het seizoen.

“We hadden een goede dag”, aldus Verstappen en zo valt te lezen op zijn officiële website. “We hebben een paar dingen geprobeerd op de auto die goed uitpakten en daar ben ik blij mee.”

“De korte en lange run gingen goed, erg positief. Maar je kunt zien dat Ferrari er goed bijzit.”

Verstappen is duidelijk op zijn hoede voor het team van Ferrari dat na goede wintertests ook tijdens het eerste raceweekend goed lijkt te presteren. Daarnaast weet niemand of de anderen volgas zijn gegaan en met hoeveel brandstof de concurrentie aan boord reed.

“We zullen voor morgen af moeten wachten wat iedereen gaat doen met de motorstanden. Ik denk dat niemand nog gereden heeft met de motorstanden die ze gebruiken tijdens de kwalificatie,” besluit Verstappen.