Max Verstappen onthult speciale ‘blauwe helm’ voor de Amerikaanse F1-races

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

In de aanloop naar de GP van Miami heeft Max Verstappen een speciale helm onthuld waarmee hij de tijdens de drie Amerikaanse races op de F1-kalender zal racen. Verstappen zal met een opvallend ‘blauw helmdesign’ racen in Miami, Austin en Las Vegas.

 “Deze helm is voor de Amerikaanse Grands Prix. Dit jaar hebben wij geprobeerd iets anders te doen. De afgelopen jaren zijn we met verschillende ontwerpen gekomen voor losse Grands Prix. Ik dacht dat het gaaf zou zijn om dit jaar mijn ontwerp hetzelfde te houden voor alle drie de Amerikaanse Grands Prix,” aldus Verstappen op zijn officiële website.

“Het mooiste aan het racen in de VS zijn de fans. Ze zijn enorm gepassioneerd en houden van autosport in het algemeen, niet alleen van de Formule 1. We proberen er altijd een show voor iedereen van te maken en ik denk dat ze dat waarderen. We mogen ook racen op een aantal vrij unieke circuits, van stratencircuits tot het geweldige circuit in Austin. Het land is zo groot, dat wat je in Miami ziet heel anders is dan in Austin en Las Vegas. Het is echt mooi om wat meer van het land te kunnen ervaren.”

Verstappen is erg trots op zijn ‘blauw helmdesign’ voor de drie Amerikaanse race.

“Ik vind de lichtblauwe kleuren erg mooi, het ziet er fris uit. Op de achterkant staat de Amerikaanse vlag, wat een leuke toevoeging is. Ik vind het een tof ontwerp. We hebben al veel mooie herinneringen gecreëerd tijdens alle Amerikaanse Grands Prix, van Miami tot Austin en Las Vegas. Ik kijk er echt naar uit om met deze helm over alle Amerikaanse circuits te kunnen rijden.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print