Max Verstappen teleurgesteld: “Mijn nieuwe helm is niet te zien”

Red Bull-piloot Max Verstappen is bijzonder teleurgesteld dat zijn nieuwe helm door de introductie van Halo zo goed als niet te zien is.


De voorbije weken stelden niet alleen de teams hun nieuwe F1-bolides voor, ook heel wat F1-piloten toonden hun nieuw helmdesign. Grote vraag is echter of we die helmen komend seizoen goed zullen zien.

“Ik kan net zo goed met een witte helm gaan rijden,” uitte Max Verstappen tijdens een interview met ‘Motorsport.com’ zijn teleurstelling.

De Nederlander vindt het bijzonder jammer dat de helmen van de rijders met Halo nog amper te zien zijn. Halo belemmert voor een deel het zicht van de fans op de helmen en dan hebben doe nieuwe helmdesigns uiteraard weinig nut.

Volgens Verstappen kan er echter maar weinig aan Halo aangepast worden om de visibiliteit te verbeteren. Bovendien verschilt het helmontwerp van Verstappen en teamgenoot Daniel Ricciardo amper.

“Ik weet niet wat je ermee kunt doen. Ik heb dezelfde kleuren op mijn helm als Daniel. Dus daar zouden we niets mee opschieten. Sowieso blokkeert het nu je hele helmdesign.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023