Max Verstappen waarschuwt concurrentie: “Extra performance in Hongarije door nieuwe upgrades op de wagen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Komend weekend introduceert Red Bull op de Hungaroring enkele updates op haar wagen. Geen goed nieuws voor de concurrentie want dat zal ongetwijfeld tot nog betere prestaties leiden. Max Verstappen kijkt alvast uit naar de race.

“De Hongaarse GP is altijd interessant. Vorig jaar was het lastig om de juiste beslissingen te nemen met de regen en lagere temperaturen, maar als team zijn we kalm gebleven en hebben we de juiste calls gemaakt,” blikt Max Verstappen volgens zijn officiële website vooruit naar komend raceweekend.

Enkele nieuwe upgrades op de Red Bull RB19 zouden ervoor moeten zorgen dat Red Bull opnieuw wat meer voorsprong heeft op de concurrentie.

“We hebben dit weekend een paar upgrades. Hopelijk doen ze wat we van ze verwachten, zodat we extra performance kunnen vinden voor de komende races,” aldus Verstappen. “Laten we eens kijken hoe we het doen op een baan waar je met veel neerwaartse druk rijdt met relatief lage snelheidsbochten. Het is een geweldig circuit om te rijden en ook erg technisch. Absoluut een plek waar ik altijd naar uitkijk om heen te gaan.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print