Max Verstappen waarschuwt: “We komen sterker terug”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De GP van Bahrein draaide voor Max Verstappen en Red Bull Racing uit op een enorm grote ontgoocheling. Max Verstappen begon op de slechtst mogelijke manier aan het nieuwe F1-seizoen maar hij waarschuwt de concurrentie.

“Vorig weekend was een moeilijk weekend voor ons allemaal. We winnen en verliezen als team en we komen deze week sterker terug,” aldus Verstappen tijdens zijn vooruitblik naar de GP van Saoedi-Arabië.

“We hebben een goed pakket en we waren competitief in Bahrein, dus er zijn positieve punten te halen uit het weekend. We hebben een heel lang seizoen voor de boeg en pas één race gehad.”

Komend weekend staat op het Jeddah Corniche Circuit al de tweede race van het nieuwe seizoen gepland. Amper enkele maanden nadat er voor de eerste keer op het gloednieuwe stratencircuit werd gereden keert de Formule 1 al terug naar het circuit.

“Vooruitkijkend naar Saoedi-Arabië is de baan nog erg nieuw voor ons. Vorig jaar was de vochtigheid een uitdaging en ze hebben ze wat kleine aanpassingen gedaan m.b.t. de zichtbaarheid in sector één, dus ik ben benieuwd hoe het zal zijn,” aldus Verstappen.

“Het is een heel snel circuit met hoge snelheden op de rechte stukken en dit jaar zijn de auto’s iets zwaarder, dus het wordt heel interessant om te zien hoe ze zullen presteren. Ik heb er veel zin in, hopelijk wordt het genieten!”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print