Max Verstappen: “We gaan proberen al de races te winnen maar dat zal moeilijk worden”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Tot dusver slaagde Red Bull erin om al de races dit seizoen te winnen. Max Verstappen deed in Monaco een goede zaak in de strijd voor de wereldtitel en hij hoopt uiteraard ook in Barcelona te winnen. Al de races dit seizoen winnen wordt volgens Verstappen echter moeilijk voor Red Bull.

“Al tijdens de Grand Prix van Monaco keek ik uit naar deze race. Op een echt racecircuit. Daar komt een Formule 1-auto echt tot leven. Bovendien zou onze auto het goed moeten doen op dit circuit, dus ik kijk erg naar dit weekend uit,” blikt Verstappen volgens zijn officiële website vooruit naar de race in Spanje.

Zes races ver in het seizoen slaagde Red Bull Racing erin om tot dusver al de races te winnen. Max Verstappen won vier races terwijl teamgenoot Sergio Perez ook twee races wist te winnen. Maar zou Red Bull al de races dit seizoen kunnen winnen?

“Als we kijken naar onze snelheid op dit moment, denk ik dat we alle races zouden kunnen winnen,” aldus Verstappen. “Maar het is erg onwaarschijnlijk dat het ook lukt, want er gebeurt altijd veel tijdens een weekend en iedereen maakt weleens een foutje.”

“Maar we willen natuurlijk altijd proberen te winnen, dat is het doel. Uiteindelijk willen we dan net als vorig jaar weer allebei de wereldtitels winnen en daar gaan we vol voor. Bovendien geniet ik er enorm van om in deze auto te rijden.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print