“McLaren heeft nu de vierde snelste F1-bolide”

Volgens McLaren-teambaas Andreas Seidl heeft de GP van Japan aangetoond dat McLaren momenteel over de vierde snelste F1-bolide beschikt en dus ‘best of the rest’ is.


McLaren eindigde de GP van Japan met Carlos Sainz als vijfde, wat resulteerde in heel wat mooie punten in de strijd bij de constructeurs. McLaren bewees daarmee volgens Seidl dat ze een serieuze stap vooruit hebben gezet.

“Er zijn positieve zaken die we kunnen meenemen van de race in Japan. We blijven de wagen verbeteren en begrijpen de wagen steeds beter,” zei Adreas Seidl na afloop van de race.

“Ik ben blij dat we onze voorsprong op de concurrentie opnieuw verder konden vergroten en ik denk dat we nu een trend zien tijdens zo’n drie of vier races. We zijn duidelijk de vierde sterkste wagen.”

McLaren telt 111 punten en heeft met nog vier races te gaan 34 punten voorsprong op naaste belager Renault. Dat zou moeten volstaan om voor het eerst in jaren opnieuw in de top vier te eindigen van het F1-kampioenschap.

“Ik denk dat we alles nu in eigen hand hebben om vierde in het kampioenschap bij de constructeurs te eindigen. Dat zou een geweldig resultaat voor ons team zijn,” besloot Seidl.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022