McLaren: “We willen profiteren van de onzekerheid bij de andere teams”

McLaren
McLaren

Volgens McLaren-baas Zak Brown zetten ze bij het team uit Woking volop in op de toekomst en daarbij kan stabiliteit volgens Brown een cruciale rol spelen, stabiliteit waarop McLaren volop inzet.

Bij McLaren zullen ze in de toekomst nog steeds met hetzelfde rijdersduo racen en ook op motorisch vlak is er voor stabiliteit gekozen. Te midden de vele rijderswissels bij de concurrentie en ook sommige teams die van motorpartner zullen wissel zal die stabiliteit volgens McLaren-baas Zak een concurrentieel voordeel zijn.

“Ik denk dat één van de dingen die ik probeer te creëren in het team is stabiliteit, visibiliteit en denken op lange termijn voor ons team,” aldus Brown. “We bevinden ons in een geweldige positie.”

“Alles verloopt volgens plan. We hebben onze nieuwe technologie, we hebben geweldige sponsors.”

“Op een moment waarbij er sommige teams gedestabiliseerd worden, niet zeker wie er voor het team zal racen, de motorwijzigingen en zo’n dingen. Ik denk dat we, wanneer we naar de toekomst kijken, we ons in een zeer sterke positie bevinden.”

“We moeten rustig blijven en hard blijven werken. Ik heb vertrouwen. Ik denk dat alle mannen en vrouwen bij McLaren geweldig werk hebben verricht.”