McLaren: “We zullen alles uit onze wagen moeten halen om de strijd met Ferrari te winnen”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Ferrari slaagde er op het Circuit of The Americas in om in het constructeurskampioenschap nog wat dichter bij McLaren te sluipen. Volgens McLaren-teambaas Andreas Seidl zal zijn team al het potentieel uit de wagen moeten halen om de strijd met Ferrari te winnen.

“Ferrari heeft een serieuze stap vooruit gezet met hun pakket en waarschijnlijk komt het ook door de upgrade van hun power unit die ze gedaan hebben,” aldus Seidl.

“Ze hebben daardoor een serieus voordeel, zeker de voorbije twee races, in vergelijking met ons. Dat is de realiteit waarin we ons bevinden.”

Erg belangrijke updates zitten er voor de McLaren MCL35M niet meer aan te komen maar desondanks zal het volgens Seidl belangrijk zijn om toch te proberen het maximale uit de wagen te halen.

“Het is belangrijk dat we ons op onszelf focussen,” blikt Seidl vooruit naar de rest van het seizoen. “We weten dat er wat ons pakket betreft geen upgrades meer op komst zijn voor de wagen en de motor.”

“We weten ook dat de komende races beter bij de sterke punten van onze wagen passen maar er zijn tegen het einde van het seizoen enkele circuits die beter bij Ferrari passen.”

“Het is dan ook belangrijk dat we er ieder weekend voor zorgen dat we het maximale uit ons pakket halen. De races moeten probleemloos verlopen en we zullen tot de laatste ronde in Abu Dhabi moeten strijden, hopelijk zal het volstaan.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022