Mercedes GP heeft nog veel werk te doen

Bij de Duitse renstal Mercedes verklaarde technisch directeur Ross Brawn zopas dat er nog wat werk aan de winkel is om in 2010 aanspraak op de wereldtitel te maken.
Ondanks een strikt programma voor het testen van de MGP W01 is men bij Mercedes toch niet helemaal tevreden over het bekomen resultaat. Mercedes, dat in 2009 nog Brawn GP was, wil haar titel optimaal kunnen verdedigen. Het pakket zou zeer competitief zijn maar in het geheel zou de renstal simpelweg haar gewenste niveau nog niet bereikt hebben.

“Tijdens de wintertests hebben we ons aan een strikt programma gehouden maar toch bereikten we het gewenste niveau nog niet met onze wagen. De wagen zal doorheen het seizoen een erg goede evolutie ondergaan maar we zullen sowieso hard moeten blijven werken om onze wereldtitels te kunnen verdedigen. Over onze rijders ben ik zeer tevreden want zowel Michael als Nico werken perfect samen. Het zal een fantastisch seizoen worden want er zullen veel getalenteerde rijders deelnemen. De fans zullen kunnen genieten en het komt de sport ten goede”, aldus meesterstrateeg Ross Brawn.
a:0:{}
Sebastian Vettel zag een bijna zekere overwinning uit handen glijden door een probleem met zijn wagen.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}