Villeneuve erg teleurgesteld dat hij niet aan de start verschijnt

De Canadese rijder Jacques Villeneuve is teleurgesteld want hij zal in Bahrein niet mee op de grid kunnen verschijnen. Geen comeback dus voor de kampioen van 1997.
Jacques Villeneuve hoopte dat de FIA haar zegen zou geven inzake het toelaten van de renstal Stefan GP voor 2010. De toekomst van Villeneuve zag er opnieuw veelbelovend uit maar aan het einde van de rit bleek dan weer niets minder waar te zijn. De FIA oordeelde namelijk dat Stefan GP de exit van US F1 niet naar behoren zou kunnen opvangen. Mogelijk zien we Villeneuve wel weer terug in 2011.

“Het spreekt voor zich dat de teleurstelling groot is. De wagen van Stefan GP had veel potentieel want men diende er ook niet letterlijk vanaf nul te beginnen. Stefan GP had iets kunnen betekenen voor de sport en ik ben er zeker van dat ze voldoende competitief zouden zijn geweest. Ik zal dus nog geen comeback kunnen maken op dit ogenblik maar mogelijk komen er doorheen het seizoen nog zitjes vrij. Mijn comeback zou natuurlijk ook nog kunnen worden uitgesteld tot 2011”, aldus Villeneuve.
a:0:{}
De Duitse renstal Mercedes GP heeft een overeenkomst kunnen bereiken met drankenmerk Monster Energy.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}