Mercedes GP steunt Laureus Sport for Good Foundation

Bij Mercedes GP zal men beide wagens in 2010 van het logo van de Laureus Sport for Good Foundation gaan voorzien. Deze vereniging biedt hulp aan jongeren die in levengevaar verkeren.
Het logo as al te zien tijdens de race in Bahrein. Mercedes GP zal de vereniging blijven promoten tot en met 14 november. Op die datum zal in Abu Dhabi een award van de vereniging worden uitgereikt. Toeval of niet maar Michael Schumacher wist deze award in 2002 en 2004 nog in de wacht te slepen. Zo is bijvoorbeeld geweten dat de Duitse legende ooit een school liet bouwen voor kinderen. Ook Mika Hakkinen is trouwens lid van Laureus.

“Ik ben een grote fan van de Formule 1 en zelfs ook van andere raceklasses. Vooral van Mercedes. Ik vindt het geweldig dat Mercedes onze vereniging steunt want op die manier promoten ze ons wereldwijd. Mensen zullen nu sneller kunnen ondervinden wat Laureus doet voor kinderen die in moeilijkheden verkeren. Opnieuw is de sport onze vereniging gunstig”, zo verklaarde Boris Becker van de Laureus Sport for Good Foundation.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}