“Mercedes heeft de leuke kant van George Russell weggenomen” 

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Lando Norris vindt dat George Russell veranderd is sinds hij bij Mercedes rijdt. Hij vindt dat de formatie uit Brackley de ‘leuke kant’ van Russell heeft weggenomen.

Norris en Russell kennen elkaar al langer, ze kwamen elkaar al dikwijls tegen tijdens de opstapklassen en ze maakten in 2019 ook samen hun debuut in de F1. Norris bij McLaren en Russell bij Williams maar ondertussen heeft die laatste het geschopt tot de hoofdmacht van Mercedes en dat heeft hem toch veranderd als we Norris mogen geloven.

“Mijn manager, mijn trainer, mijn ouders hebben altijd geprobeerd om mij mezelf te laten blijven in plaats van me proberen te vormen,” aldus Norris tegenover ‘Press Association.’  

“Ik zie andere rijders die meer gevormd worden door de mensen waar ze mee zijn of het team waar ze voor rijden en dat vind ik geen goede zaak. Het neemt hun persoonlijkheid weg.”

“Opgroeien met George bijvoorbeeld was heel leuk. Hij was een geweldige kerel maar sinds hij bij Mercedes is zijn de dingen anders. Er heerst een andere sfeer, ik zie de leuke kant van hem niet meer.”

Russell wordt door de kenners en de fans gezien als een van de grootste talenten in de sport en dat maakt hem populair maar Norris denkt dat hij nog populairder zou zijn als hij zijn leuke kant wat meer liet zien.

“George is een geweldig persoon en ik heb het gevoel dat hij met de persoonlijkheid die hij een paar jaar geleden had nog populairder zou zijn,” zei de McLaren-rijder.

“Ik denk niet dat het de schuld van Mercedes is, maar de druk om bij Mercedes te zijn en Lewis Hamilton als teamgenoot te hebben zal nooit een makkelijke zaak zijn.”

“Je wilt niet dat men ziet dat je een leuke tijd hebt en aan het spelen bent, maar aan de andere kant zijn er geen klachten, want George doet het dit jaar geweldig, dus het werkt voor hem.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print