Mercedes komt met ‘opwindende’ updates voor de GP van Groot-Brittannië

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Na vijf nederlagen op rij likt Mercedes haar wonden en moet het binnen een week trachten om terug te slaan tijdens haar thuisrace in Silverstone. Mercedes rekent daarvoor naar eigen zeggen op enkele ‘opwindende’ updates.

De schade in beide kampioenschappen is voelbaar, Lewis Hamilton en Mercedes zijn op achtervolgen aangewezen, niet enkele tijdens de races maar ook wat de wereldtitels betreft. Het wordt een kwestie van zo snel en zo veel mogelijk performance zien te vinden en die zoektocht is nu al volop bezig.

Mercedes brengt volgende week naar het circuit van Silverstone immers verschillende updates mee die de performance van de W12 moeten zien te verbeteren. Grote vraag is en blijft echter of het voldoende zal zijn om de kloof met Red Bull en Max Verstappen te dichten.

“We kijken uit naar de race in Silverstone, we hebben een goede update klaar die redelijk opwindend is,” aldus Andrew Shovlin in een video van Mercedes na afloop van de GP van Oostenrijk.

“We kijken er naar uit om voor ons thuispubliek te race, waarbij er uiteraard heel wat fans van Lewis zijn, het is ook een circuit waarop onze wagen in het verleden erg goed presteerde.”

“We hebben dan ook maar enkele dagen om ons te hergroeperen, om de resultaten te analyseren en de wagens te verbeteren met een beter bodywork en klaar te krijgen voor de volgende race. We zijn optimistisch dat we een beter raceweekend zullen hebben.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed